ActeeChange – Forandringsledelse på spil

Hvordan får jeg forandringsprocessen til at lykkes og medarbejderne med mig?


Hvad er ActeeChange?

ActeeChange er et forandringsledelsesværktøj, som arbejder med hvad der skal til for at sikre en forandringsproces, som får medarbejderne med, samtidig med at processen drives fremad. Forskning viser at 65 -70 % af alle forsøg på at skabe organisatoriske forandringer mislykkes.
ActeeChange

 

Det ER svært at sætte forandringer i gang, at få medarbejderne med, og at implementere forandringerne i organisationen så de bliver varige ændringer, men det KAN lade sig gøre.

Hvad får I?

  • Et lettilgængeligt og anvendelsesorienteret værktøj som skaber refleksion og overblik over jeres konkrete forandringsproces, og de handlemuligheder I har.
  • Et indblik i hvordan I som ledelse eller organisation, prioriterer at kommunikere og lede når I står i en forandringsproces; hvad gør i rigtig meget og hvor kunne I med fordel sætte mere fokus
  • Et fælles fagligt sprog til at tale om forandringsledelse og forstå forandringer ud fra og en øget refleksion over kommunikationens konsekvenser for forandringsprocesser.

 

Potentialehuset er certificeret i brugen af ActeeChange, som er udviklet af Actee, og bygger på teori af bl.a. Kotter og Maurer. En licens til værktøjet kan købes gennem Potentialehuset, og giver adgang til spilmateriale, spillebræt samt et interaktivt case spil som giver mulighed for at afprøve ledelsesvalg og følge konsekvenser i forhold til arbejdsklima og resultater.

Hør mere om mulighederne med ActeeChange

KONTAKT OS – RING 42 15 15 15