Ole Wejse Svarrer

Journalist | Redaktør | Kommunikations rådgiver

Ole har et imponerende energiniveau og en stor iderigdom, og med Ole får I med stor sandsynlighed sjove og skæve vinkler på den udviklingsproces I ønsker jer. Han har blik for det kreative, visuelle og dynamiske, og han bringer gerne lethed og humor ind i det han laver.

Ole har et skarpt øje for brugerperspektivet, og med sine journalistiske kompetencer kan han bringe både videoklip, interviews og storytelling ind i de processer vi udvikler til jer.

Ole elsker samvær og samarbejde med andre mennesker, og får et kick af at hjælpe og flytte andre derhen hvor de gerne vil. Han skaber rammer for godt socialt samvær, og en god atmosfære som får mange andre ting til at lykkes.

I Potentialehuset bruges Ole især som meddesigner og facilitator på kreative procesforløb, og som underviser i kommunikation, både skriftligt og mundtligt. Har I brug for at skrive skarpere så jeres modtagere forstår jer første gang, så kontakt Ole på ole@potentialehuset.dk og hør hvordan vi kan hjælpe.

Ole er uddannet journalist og har arbejdet som journalist og redaktør siden 1997, men i 2012 skiftede han bane, og var efter et voksenpædagogisk kursus klar til opgaven som konsulent, underviser og kreativ facilitator i kommunikation & formidling.