Katrine Kent

IAF Certificeret facilitator | EMCC certificeret Coach | Stresscoach | Cand Mag dansk og psykologi

Katrine har et stort hjerte for stressforebyggelse. Hun coacher individuelt til afgørende trivselsforandringer, og hjælper personalegrupper med at kende, forebygge og håndtere de mange stressfaktorer de møder.

Coaching af ledere, medarbejdere og teams til merforståelse af de udfordringer som er vigtige for dem, er noget andet af det hun trives allerbedst med, og mestrer med stor indføling, nærvær, og overskud.

I Potentialehuset er hun den der certificerer i kommunikationsstilene, som hun er specialist i, og har stor erfaring med at facilitere, hvad enten det er til jobkonsulenter, pædagoger eller sundhedspersonale. Har du brug for sparring på din brug af kommunikationsstilene eller er du nysgerrig på hvad værktøjet kan bruges til, kan du altid tage kontakt og få en engageret snak med Katrine. Tlf. 42 15 15 15

Katrine har utallige vellykkede pædagogiske dage på sin samvittighed, hvor hun især har arbejdet med kunsten at give og modtage faglig feedback, anerkendende følgeskab og relationel koordinering. Hun sætter stor pris på muligheden for at følge op på sit arbejde, og bliver ofte ”huskonsulent” hos de som engagerer hende.

Katrine er cand.mag. i psykologi og dansk, EMCC certificeret coach, IAF certificeret facilitator, og certificeret stresscoach hos Bjarne Toftegård.