Arne Stentoft

IAF cert. facilitator | EMCC cert. Coach | Master i Voksenuddannelse | Skuespiller

Arne elsker at facilitere teamudvikling og lederudvikling, og at skabe konstruktive dialoger hvor der er plads til uenighed og refleksion. Han deler gerne ud af hans omfattende værktøjskasse af dynamiske øvelser, tips & tricks til at holde gode møder, få gode ideer, og komme i land med det aftalte. Med Arne bliver det levende og uhøjtideligt, men samtidig meget konkret og praksisnært.

I Potentialehuset er Arne specialist i at bringe levende cases ind i workshops, kurser og udviklingsprocesser, og skal der arbejdes med forumspil eller dynamiske øvelser er Arnes kompetencer som regel i spil.

Et andet af Arnes specialer er formidling og facilitering. Han har således trænet adskillige ledere, fagspecialister og undervisere i at pitche, formidle eller facilitere. Se ham forklare forskellen på at formidle og undervise, samt hvorfor fagspecialister udfordres som formidler og især som undervisere ved at klikke her.

Arne indtager også gerne rummet i den store forsamling med nærvær og autensitet, og har mange erfaringer med at få mennesker ud på gulvet til konkret træning og aktiv refleksion, i en tryg atmosfære med humor og gode grin.

I er altid velkommen til at ringe til Arne på tlf. 30 58 77 85 og få sparring på jeres ønske om facilitering af et møde eller en personaledag eller afholdelse af en konference som skal designes så den bliver både aktiv, afvekslende og lærerig.

Arne er uddannet skuespiller, master i voksenuddannelse, EMCC certificeret coach, og IAF certificeret facilitator.