Arne Stentoft

IAF cert. facilitator | EMCC cert. Coach | Master i Voksenuddannelse | Skuespiller

Arne elsker at facilitere teamudvikling og lederudvikling, og at skabe konstruktive dialoger hvor der er plads til uenighed og refleksion. Han deler gerne ud af hans omfattende værktøjskasse af dynamiske øvelser, tips & tricks til at holde gode møder, få gode ideer, og komme i land med det aftalte. Med Arne bliver det levende og uhøjtideligt, men samtidig meget konkret og praksisnært.

I Potentialehuset er Arne specialist i at bringe levende cases ind i workshops, kurser og udviklingsprocesser, og skal der arbejdes med forumspil eller dynamiske øvelser er Arnes kompetencer som regel i spil.

Et andet af Arnes specialer er den personlige formidling og præsentation, som han har hjulpet utallige mennesker med at styrke og skærpe, gennem både pitch træning, undervisning af undervisere og personlig coaching.

Arne indtager også gerne rummet i den store forsamling med nærvær og autencitet, og har mange erfaringer med at få mennesker ud på gulvet til konkret træning og aktiv refleksion, i en tryg atmosfære med humor og gode grin.

I er altid velkommen til at ringe til Arne på tlf. 30 58 77 85 og få sparring på jeres ønske om en teamudviklingsproces, eller en personaledag eller konference som skal designes så den bliver både aktiv, afvekslende og lærerig.

Arne er uddannet skuespiller, master i voksenuddannelse, EMCC certificeret coach, og IAF certificeret facilitator.